Search
Close this search box.

FR | EN

Χτίσε το μέλλον σου μαζί μας σκαλί-σκαλί

Ζητούνται ηγέτες, επιχειρηματίες και καινοτόμοι του αύριο

Dialectican ονόμαζεται αυτός που έχει πάθος για επιτυχία – αυτός που θέλει και μπορεί να γίνει σωστός ηγέτης και διψάει για διαρκή γνώση και εξέλιξη.

Έλα μαζί μας για να ανακαλύψεις...

Ένα ταχέως αναπτυσσόμενο περιβάλλον μάθησης και ανάπτυξης

ενδύουμε στο μέλλον κάθε εργαζομένου που περνάει το κατώφλι μας, σε κάθε στάδιο της καριέρας του.

Μια ολοένα εξελισσόμενη, διεθνή ομάδα που αμφισβητεί συνεχώς το status quo

H φιλοσοφία μας είναι ότι ο καθένας έχει την ευκαιρία να κάνει θετικές αλλαγές και να καινοτομεί.

Ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο

Παρέχουμε ασυναγώνιστη ποιότητα στις κορυφαίες επενδυτικές και συμβουλευτικές εταιρείες του κόσμου, καθώς και στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις παγκοσμίως, συνδυάζοντας ταλέντα από όλο τον κόσμο, τεχνολογίες αιχμής και ισχυρό κανονιστικό πλαίσιο.

Μια εταιρεία που υποστηρίζει, ανταμείβει και αναγνωρίζει τους εργαζομένους της

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στα μέλη της ομάδας μας ανταγωνιστικές και συναρπαστικές ευκαιρίες εξέλιξης, ανταμοίβοντάς τους για την εμπιστοσύνη και τη συνεισφορά τους.

Ποικιλόμορφη κουλτούρα που διαμορφώνουμε οι ίδιοι

Η κουλτούρα μας αντικατοπτρίζεται στο προσωπικό μας: άτομα διασκεδαστικά, φιλόδοξα, δημιουργικά, ευπροσάρμοστα, μοναδικά.

Τι μας κάνει αυτό που είμαστε

Ως ομάδα, πιστεύουμε ότι οι διαφορετικές εμπειρίες ζωής των μελών μας, μάς επιτρέπουν να πετυχαίνουμε τους στόχους μας, να προσφέρουμε ασυναγώνιστο value στην κοινότητά μας και να δημιουργούμε απεριόριστες ευκαιρίες για όλους.

Στο εξής, είμαστε υπεύθυνοι να διασφαλίσουμε ότι, καθώς επεκτεινόμαστε σε νέες γεωγραφικές περιοχές και νέους κλάδους επιχειρήσεων και πελατών, θα εξελισσόμαστε όλοι μαζί σε ένα συμπεριληπτικο εργασιακό περιβάλλον, όπου ο καθένας θα αισθάνεται ότι μπορεί να είναι ο εαυτός του, ακόμα και στη δουλειά – ένα περιβάλλον όπου μπορούν όλοι υπερήφανα να θεωρούν τη δουλειά σπίτι τους!

"Δεν θα ησυχάσουμε έως ότου φτάσουμε στην κορυφή και έως ότου αυτοί που μας εμπιστεύονται την καριέρα τους μας εκτιμούν το ίδιο με τους πελάτες και τους experts μας."

Γιώργος Τσαρούχας, CEO και Συνιδρυτής

Λίγα λόγια από την ομάδα μας

Η Εμπειρία στην Dialectica

Απόκτησε πρόσβαση σε εξαιρετικά προνόμια και εργαλεία και μείνε υγιής, πλούσιος και ευφυής.

Οφέλη

Ανταγωνιστικός μισθός
Bonus με βάση την απόδοσή σου
Γενναιόδωρο αποταμιευτικό πρόγραμμα
Bonus days
Πρόγραμμα εσωτερικής κινητικότητας

Εκμάθηση και ανάπτυξη

Απευθείας εκπαίδευση
Προγράμματα coaching
Dialectica mini-MBA
Μαθήματα ηγεσίας και management
Μαθήματα ξένων γλωσσών

Eυεξία

Πρόγραμμα ευεξίας της Dialectica
Εταιρική ιατρική ασφάλιση
Ευέλικτες μέρες
Μαθήματα yoga και διαλογισμού
Υγιεινά γεύματα

Ζωή

Πληρωμένες εκδηλώσεις team bonding
Καλοκαιρινές και χειμερινές δραστηριότητες
Διεθνές πρόγραμμα μετεγκατάστασης
Μέρες εθελοντισμού
Εκδηλώσεις στο γραφείο

Τα προνόμια των εργαζομένων μας μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με την τοποθεσία, το τμήμα και τη θέση

Τα Resource Groups των Εργαζομένων μας

Μέσα από πρωτοβουλίες των ίδιων των εργαζομένων, χτίζουμε μια συμπεριληπτική κοινότητα που ξεκλειδώνει όλη τη γνώση και τις δυνατότητες του κόσμου χωρίς προκαταλήψεις και τυφλά σημεία.

Women@Dialectica

Women Employees and Allies

Pride@Dialectica

LGBTQ+ Employees and Allies

Expats@Dialectica

Expatriate Employees and Allies

Απεριόριστες επαγγελματικές ευκαιρίες

Δεσμευόμαστε να χτίσουμε την καριέρα των μελών της ομάδας Client Service, εκπαιδεύοντάς τους και δίνοντάς τους προαγωγές. Τα πιο έμπειρα μέλη της ομάδας Client Service έχουν τη δυνατότητα να ηγηθούν των δικών τους ανεξάρτητων επιχειρηματικών μονάδων και να βοηθήσουν τη Dialectica να εξελιχθεί με νέους τρόπους – είτε πρόκειται για νέες γεωγραφικές περιοχές, είτε για νέους κλάδους πελατών, είτε για νέους τομείς υπηρεσιών ή προϊόντων.
Η ομάδα Tech της Dialectica είναι στη διαδικασία δημιουργίας της πιο αξιόπιστης και ασυναγώνιστης πλατφόρμας πληροφοριών στον κόσμο, παρέχοντας στους επαγγελματίες του επιχειρηματικού κόσμου πρόσβαση σε πρωτογενή έρευνα παγκοσμίως, οποιδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος. Στη Dialectica, τα μέλη της ομάδας Tech έχουν πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα εργαλεία και τον απαραίτητο χώρο για να κάνουν την καινοτομία πραγματικότητα.

Πακέτα Μετεγκατάστασης

Ώρα να ξεκινήσεις μια νέα περιπέτεια! Δούλεψε μαζί μας, με βάση σου ορισμένες από τις πιο ζωντανές αστικές τοποθεσίες της Ευρώπης και της Αμερικής!

Αθήνα
Μόντρεαλ

Έλα να εργαστείς μαζί μας

Η ομάδα της Dialectica αυξάνεται με κενές θέσεις εργασίας σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων των θέσεων για νέους απόφοιτους και των θέσεων entry level. Ανάπτυξε τις δεξιότητές σου και άδραξε την ευκαιρία για γρήγορη προαγωγή με μια περιζήτητη θέση εργασίας σε Μόντρεαλ, Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Αθήνα.

Ως εργοδότρια εταιρεία, η Dialectica παρέχει ίσες ευκαιρίες στους εργαζομένους της. Τιμούμε τη διαφορετικότητα και δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε ένα συμπεριληπτικό περιβάλλον για όλα τα μέλη μας.